top of page
Zoeken

6 op 6 voor Zuun B : KVZ B 4 - 1 Galmaarden

Na de winst in de derby tegen KV Brucom een week eerder speelden onze jongens hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een nieuwkomer in de reeks. Galmaarden B bleek een ploeg met veel jonge spelers die voetbal speelden, wat niet vaak gebeurt in 4de provenciale.


Zuun B was bij aanvang niet onmiddellijk wakker en na een misverstand tussen de verdediging en Mathias Levacq kwam Galmaarden op voorsprong. Een te korte terugspeelbal werd in doel gekopt door de spits. Het had het sein kunnen zijn om een tempo hoger te voetballen voor Zuun B, maar dit was spijtig genoeg niet het geval.


Tot op een vrije trap Glen Persoons die de bal mooi in de verste hoek weglegde. Nog in de eerste helft had Galmaarden nog een grote kans, maar hun spits besloot te snel af te werken en Mathias Levacq kon de bal gemakkelijk onschadelijk maken.


Net na de rust nam Kevin Vanwayenberg een uitstekende center in één keer op de slof en de bal verdween in de verste hoek. 2-1

Nadien waren er niet veel kansen meer tot een kwartier voor tijd een verdediger van Galmaarden een rode kaart kreeg na een veel te late tackle op Kevin Vanwayenberg. In de laatste 10 min kon Glen nog tweemaal scoren waarmee zijn hattrick een feit was.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page