top of page
Zoeken

9 op 9 voor KV : Sp Eizeringen A 0 – 2 KV Zuun AOndanks een constant overwicht en enkele mooie kansen, was het wachten tot een hoge voorzet van de opgerukte Dylan Walravens in de verste winkelhaak verdween om enig voordeel te halen uit de numerieke meerderheid die ontstaan was door de uitsluiting van een Eizeringense verdediger, die de doorgebroken David Bové bij het truitje had getrokken.


De op papier gemakkelijkste wedstrijden, zijn dikwijls de moeilijkste.

Enkele afstandsschoten van een bedrijvige Abderrahim Bentaleb en een stevige Danny De Buyst vlogen over doel of werden door een tegenstrever geweerd. De rust werd dan ook met een magere 0-1 bereikt.

Het hobbelige veld en het luchtvoetbal van de tegenstrever, zouden onze ploeg ook tijdens de tweede helft parten spelen. Na het uur, waarin Sofiane El Malki en Davy Van Stichel te zwak op doel schoten, kwam Eizeringen druk uitoefenen door de ballen hoog voor doel te gooien naar de ingevallen zeer grote spits.Gelukkig werd een mooie vrijschop door keeper Kenneth Jonville – vorig seizoen bij de tegenstrever spelend – tegen de doellat geslagen en zó uit doel gehouden. Ook de rebound leverde niets op.

Bij een trek- en duwfout, revancheerde Sofiane El Malki zich, waarop hij prompt rood kreeg en de wedstrijd met tien tegen tien diende afgewerkt te worden.


In het laatste kwartier ging de Eizeringense storm, zoals verwacht, liggen en nam KV opnieuw de touwtjes in handen.

Na een eerste gemiste voorzet, trapte Davy Van Stichel op aangeven van de ingevallen Nico Coenen de geruststellende 0-2 binnen.

Opdracht volbracht, al was het spelpeil beduidend minder dan dat van de week voordien.


184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

JAARMARKT ST.P.LEEUW - ZATERDAG 11.11.17

Breng je ons een bezoekje op onze stand, gelegen in de Jozef Depauwstraat, ter hoogte van Apotheek Toelen ? Je kan er een drankje kopen aan zeer democratische prijzen. Bedankt bij voorbaat voor de ste

Comments


bottom of page