top of page
Zoeken

Linkebeek 1 -2 Zuun A: Hockeyplein overwonnen

Bijgewerkt op: 7 sep. 2017


De eerste wedstrijd van het seizoen werd met 1-2 gewonnen op het hockeyveld van KHVC Linkebeek.


Vanaf het begin van de wedstrijd namen onze blauw-zwarten het heft in handen. Met goed combinatievoetbal werd de ploeg van Linkebeek met momenten tegen haar eigen doel gedrukt. Enkele halve kansen werden niet benut tot een voorzet van een mooi vrijgespeelde Elliot Hollemans in de tegenovergestelde winkelhaak verdween.


Deze 0-1 stand werd knap verdedigd tot de tegenstrever in de tweede helft, zeker niet onverdiend, de 1-1 kon scoren. Een verre inworp werd met het hoofd overhaaks ingekopt. Kenneth Jonville kon ditmaal geen redding brengen, hetgeen hij in de eerste helft tot tweemaal toe had gedaan.


Gelukkig kon de man van de match, Steven Keller, snel tegenscoren.


Een verdiende 1-2 stand werd nadien met hand en tand verdedigd door onze ploeg, die zich in de tweede helft voornamelijk liet meeslepen in het “holder de bolder”-voetbal van de tegenstrever.


Verscheidene sterkhouders waren, om uiteenlopende redenen, afwezig, zodat dit zeker als een goed resultaat mag beschouwd worden.

Langs deze weg wensen we eveneens veel moed en een goed herstel aan Yorick Vermet, die een ernstige kniekwetsuur opliet tijdens een vorige bekerwedstrijd.

107 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

JAARMARKT ST.P.LEEUW - ZATERDAG 11.11.17

Breng je ons een bezoekje op onze stand, gelegen in de Jozef Depauwstraat, ter hoogte van Apotheek Toelen ? Je kan er een drankje kopen aan zeer democratische prijzen. Bedankt bij voorbaat voor de ste

bottom of page