Zoeken
  • Quentin Magnette

Met de hakken over de sloot : SK Pepingen-Halle B 1 – 2 KV Zuun A !


In de eerste helft was het een snel combinerend KV dat de lakens naar zich trok. Verscheidene doelschoten van Aberrahim Bentaleb, Nico Coenen en Davy Van Stichel misten de juist richting of hoogte tot Sofiane El Malki verschroeiend uithaalde en de 0-1 op het scorebord bracht. Gelukkig ontsnapte Nick Barbé even later aan een rode kaart, toen hij iets te laat een speler tackelde toen de bal al weg was.


In een veel slordiger tweede helft, nam een gretiger en hardnekkiger Halle-Pepingen stilaan de match in handen. Tot tweemaal toe kwamen de youngsters van de fusieploeg kort bij de gelijkmaker. Ze vonden echter een secure Max Mangione op hun weg.


Een zeer goede tegenaanval werd door een hardwerkende David Bové, via een verdediger, in doel geschoten waardoor een gevleide 0-2 werd opgetekend.


Met nog een kwartier te spelen dacht iedereen de match gespeeld. Niets was echter minder waar.

KV groef zich in en bracht aldus de tegenstrever, die op de 86ste minuut niet onverdiend de 1-2 aantekende, in de wedstrijd. Verschillende gele kaarten voor tijdwinst en bal wegtrappen ontsierden zelfs de wedstrijd.</