top of page
Zoeken

Rosette en haar reddende engel in de bloemetjes gezet




Op 11 november vorig jaar werd Rosette Van de Gucht, de dame die de kantine van KV Zuun(derde provinciale D), onwel tijdens haar opdracht. Ze kreeg af te rekenen met hartfalen en snel handelen was de boodschap.


Op dat moment was er net een jeugdmatch tussen KV Zuun en Boka United beëindigd. Het was dankzij het kordate optreden van bezoekend sympathisant en supporter Fré Vanhee - hij paste met kennis van zaken de nodige handelingen toe via hartmassage en de defibrillator - dat het leven van Rosette Van de Gucht werd gered. Beide mensen bouwden sindsdien een mooie vriendschapsband op.



Rosette en haar reddende engel op K.V. Zuun
De vriendschap tussen beide, slachtoffer en haar redder, kan niet meer stuk


Gisteren werd in Zuun de nieuwe voetbalcompetitie in derde provinciale D op gang geschoten en bij de thuisclub uit Sint-Pieters-Leeuw waren ze die avond van 11 november niet vergeten. Omdat uitgerekend Boka United op bezoek kwam, werden zowel Rosette Van de Gucht als haar reddende engel Fré Vanhee door KV Zuun-voorzitter Hugo Wauters in de bloemetjes gezet. Niettegenstaande de bezoekers aan het kortste eind trokken - Zuun won met 3-1 – werd door beide ploegen nog gezellig verbroederd.


Bron: Het Nieuwsblad

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

JAARMARKT ST.P.LEEUW - ZATERDAG 11.11.17

Breng je ons een bezoekje op onze stand, gelegen in de Jozef Depauwstraat, ter hoogte van Apotheek Toelen ? Je kan er een drankje kopen aan zeer democratische prijzen. Bedankt bij voorbaat voor de ste

bottom of page