top of page
Zoeken

Ternat B - KV Zuun B

Bijgewerkt op: 24 okt. 2017

Na een walkover de week voordien moesten onze jongens nu op verplaatsing naar Ternat B. Deze ploeg had hetzelfde aantal punten en het was dus een 'topper'. Bij Ternat waren er ook een aantal spelers afgezakt die deel uitmaken van hun A-kern. Het werd er ook niet makkelijker op doordat Maxime Hering en Anthony Vanderhaegen werden overgeheveld naar de A-ploeg.


Ternat B begon wervelend met goed voetbal en het was overleven geblazen voor Zuun. Op het kwartier kwam Ternat dan ook verdiend op voorsprong nadat hun spits iets te veel ruimte kreeg. Na een tactische aanpassing kwam Zuun beter en beter in de wedstrijd ook al was, laten we ons eerlijk zijn, het betere spel voor Ternat echter zonder grote kansen te ontwikkelen.


Net voor rust kreeg Zuun de kans om op gelijke hoogte te komen.

Meris stak de bal mooi door naar Dylan die goed naar binnen gekomen was. Hij probeerde de keeper te lobben maar mislukte spijtig genoeg. Tijdens de rust was er nog een domper doordat Glen gewisseld moest worden wegens ziekte. Zuun B kwam echter goed uit de kleedkamer en nam de wedstrijd resoluut in handen. Op een corner kon Whalid net niet goed genoeg afdrukken om echt gevaarlijk te zijn. 20 min voor tijd kreeg Zuun dan het deksel op de neus na een scherpe counter van Ternat. Hun spits kon alleen op doel af en werkte de bal voorbij de uitgekomen doelman. Positief was ook dat Freek Deconinck zijn langverwachte comeback maakte. Zuun moest dan wel alles of niets spelen en het is spijtig genoeg niets geworden. 5 min voor tijd werd het nog 3-0 wat toch wel overdreven was. Op penalty kon Zuun dan de eer toch nog redden. Volgende week ontvangt de B-ploeg Wambeek B. Dit belooft een moeilijke wedstrijd te worden want koploper Huizingen liep vorige week hun eerste nederlaag op tegen hen.


Geschreven door Mathias Levacq


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

JAARMARKT ST.P.LEEUW - ZATERDAG 11.11.17

Breng je ons een bezoekje op onze stand, gelegen in de Jozef Depauwstraat, ter hoogte van Apotheek Toelen ? Je kan er een drankje kopen aan zeer democratische prijzen. Bedankt bij voorbaat voor de ste

Comments


bottom of page